Wednesday, September 11, 2013

Horoscop Dragoste 2011 Zodia Sagetatorului

Horoscop Dragoste 2011 Zodia Sagetatorului
Nativii din Sagetator au toate sansele de se indragosti din nou de partenerul lor in anul 2011, invigorandu-si o conexiune sentimentala ce parea a se prafui sub apasarea vremii. Senzualitatea dar si impartasirea profunda a afectiunii tind sa isi puna amprenta deopotriva asupra celor aflati deja intr-o relatie de cuplu sau a celor rigidity fac primii pasi pe drumul iubirii.

Cu greu poti rezista tentatiilor inimii in cea dintai parte a lunii IANUARIE. Dornic de a rupe gura targului, te gandesti sa iti oferi un nou clatter, mai atractiv si, poate, mai sexy.Dragostea si afectiunea resusciteaza o poveste de dragoste in acest hold your fire, iar cei singuri cuc pot intalni pe cineva promitand a-i aduce pe pamantul fagaduintei iubirii, desi pot exista niste decalaje in starea materiala sau pregatirea culturala.

Sfarsitul lunii ianuarie anunta o vreme a maturitatii in dragoste, a echilibrului si armoniei, cu toate ca in farther sentimentele pot lua o cale mai curand formala sau rezervata.

Imaginatia isi ia revansa in prima jumatate a lui FEBRUARIE, putand prilejui niste clipe magice in viata in doi sau niste momente in rigidity esti cat pe-aci sa iti dai seama ca nu exista nimic intamplator in repetatele coincidente. Stabilitatea in dragoste invigoreaza in aceasta vreme o relatie, facand-o sa reziste oricarei incercari ivite din farther.

Pregatit sa aduci pacea in orice raboi al iubirii, luna MARTIE te poate lua totusi prin surprindere, purtandu-te in preajma unor conflicte sau oportunitati romantice greu de anticipat. Plin de spontaneitate, esti gata sa intri in zonele crepusculare ale dragostei, dar ai si capacitatea de a renunta la niste relatii inconfortabile, initiation sub impulsul momentului. Ultima parte a lunii martie te gaseste intr-o give the impression of being efervescenta, in rigidity nevoia de afirmare a sinelui nu se poate infrana de la micile dar delicioasele aventuri promitatoare sau de la o avalansa de flirturi mai mult sau mai putin echivoce.

Sagetatorii aflati intr-o relatie de cursa lunga nu au cum sa se lase in voia ispitelor, redescoperind caldura si afectiunea caminului sau a unei conexiuni echilibrate si energizante a iubirii.

In APRILIE, un proaspat beauty traverse nitica valva in jurul tau, iar energia clocotitoare inspirata de Marte iti da ghes catre pasiune si erotism. Finalul lui aprilie te indreptateste sa culegi roadele mai mult decat parguite ale afectiunii, sa zbori din floare in floare sau sa iti lasi atractivitatea renascuta ca o momeala in preajma unor harnice dar fermecatoare albine in cautarea dulcetilor florale.Orice legatura de iubire initiata in aceasta prielnica vreme decorate a fi fertila si greu de destramat.

Luna MAI aduce o aspiratie covarsitoare catre reflectarea deloc narcisiaca a propriei fiinte in ochii unui mai vechi sau mai nou partener. Cuplurile ajunse aproape de maturitatea sentimentala par a lasa deoparte interesele individuale, conjugand orice verb la modul plural.

In IUNIE, resuscitarea sentimentala in casatorie sau intr-un cuplu pe cale de a-si pune pirostriile continua intrucatva influentele din luna anterioara, aducand in primul aspire echilibrul dintre primire si daruire. Viata sociala tinde sa fie umbrita de necesitatea dialogului afectuos dintre eternii Adam si Eva, lasand deoparte orice focar al unor posibile neintelegeri. Cei solitari pot resimti cu o mai mare profunzime necesitatea de a isi impartasi viata cu un suflet pereche, iar destinul nu intarzie de a le pune in fata cateva oferte.

Nevoia de reciprocitate in sentimente, dar si flacarile abundant ale simturilor te indeamna catre o revolta tandra a sexualitatii inca din primele zile ale lunii IULIE. Legaturile intime se aprind in preajma oricarei scantei, cat de mici, inspirand o contopire senzuala dar si spirituala. De fapt, aspiratia catre libertate sau exotism poate avea loc in cadrul cuplului sau, dimpotriva, poate da nastere unor tentante infidelitati. Sagetatorii singuri au sansa de a intalni dragostea intr-o vecinatate rigidity isi pierde dintr-o soundtrack aspectul copied sau in locuri straine, departe de casa.

Daca la debutul lui Dignified, sexualitatea continua sa iti ofere placeri si dorinte patimase, catre sfarsitul acestei luni ai tendinta de a te potoli sau a afla o oportunitate catre iubire in lumea ta profesionala sau ocupationala.

In SEPTEMBRIE, oportunitatile de a intalni oamenii noi si interesanti, de obicei in cadrul sferei original de preocupari te poate aduce in situatii mai mult decat favorabile de a intalni o persoana speciala.Cu toate acestea, relatiile initiation in acest hold your fire se indreapta mai curand spre o atmosfera amicala decat catre una pasionala.

Ocaziile de a te avanta intr-o noua si delicioasa aventura erotica par a fi invaluite in mister si show in decursul lunii OCTOMBRIE.Intr-o astfel de conjunctura, iubirea nu poate fi regasita decat in spatele unor usi inchise.

Desi sensibilitatea ti se deschide catre frumusete si placere la inceputul lui NOIEMBRIE, intreaga luna decorate a-ti aduce totusi un egocentrism benefic, dar mai putin inclinat catre daruire sau impartasire afectiva. Daca exista dragoste in aceasta perioada, ea are tendinta de a purta fesul interesului.

Vechi si dureroase inhibitii par a dispare ca prin farmec in luna DECEMBRIE, lasandu-ti spontaneitatea sa zburde neingradita, gata sa exploreze amorul din cele mai neobisnuite attitude. Comunicarea este de natura a guverna relatiile de cuplu mai vechi, dar nu sunt excluse cateva teste brittle in dragoste.

Copyright (c) diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop Sagetator 2011 - Previziuni generale


Zodia Sagetatorului si Dragostea

Zodia Sagetatorului.Caracteristici, compatibilitate, zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metalhttp://www.diane.ro/rss.xml http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated