Friday, May 11, 2012

Horoscop Fecioara Noiembrie 2011

Horoscop Fecioara Noiembrie 2011
In luna noiembrie 2011, horoscopul Fecioarei anunta o perioada de intensa preocupare fata de casa si familie, de-a lungul careia tensiunile provocate de thorn insuti se impletesc cu nevoia de a-ti revarsa afectiunea si a asterne armonia peste relatiile cu oamenii dragi.

Din 2 noiembrie, tranzitul lui Venus in Sagetator si a patra casa a Fecioarei (casa radacinilor si caminului) iti indreapta gandurile catre familie si parinti.Este o vreme oportuna intalnirilor rudelor, mai ales acasa, si reconsiderarii aspectului locuintei story. Oricum, nu mai esti pus pe cearta si incerci sa aduci armonia in toate relatiile cu oamenii apropiati, in special cu mama.

Revenirea lui Neptun in aspect express in Varsator, odata cu ziua de 9 noiembrie, te indeparteaza cat de cat de o sensibilitate exagerata fata de lumea reala si iti scade inhibitiile, insa nu te poate disciplina pana la capat in privinta respectarii rutinei si obligatiilor zilnice.Stresul continua sa te pandeasca in orice imprejurare dificila si devii ceva mai vulnerabil la efectul secundar al unor medicamente sau substante chimice incluse in alimentatie.

O accentuare a tendintelor conferite de Venus intervine de pe aceeasi realization de 9 noiembrie, ca urmare a vizitei lui Marte in Sagetator si a patra casa a Fecioarei.Se prefigureaza o perioada incarcata cu activitati let somebody have caminului, dar, pe de alta, parte, nevoia de a te afirma si chiar impune este de natura a incorda relatiile cu persoanele apropiate.

Luna plina, ivita pe 10 noiembrie in Taur si a noua casa a Fecioarei (casa filozofiei si explorarii), insista asupra evolutiei si filozofiei personale, studiilor superioare, afirmarii in media si calatoriilor.In ce fel te afecteaza credintele story in dezvoltarea ta ? Te ajuta ele sa iti largesti orizonturile sau iti ingusteaza perspectivele despre viata ? Acestea sunt doar cateva intrebari ce se pot naste in mintea ta sub impactul Lunii pline.Sunt posibile niste incheieri, mai mult sau mai putin dramatice, ale unor atasamente mentale ori afective.

Trigonul dintre Jupiter si Marte din 16 noiembrie iti invigoreaza increderea in propria-ti fiinta si te incarca cu o energie exploziva, ce ar trebui sa fie directionata in mod productiv.Este un break norocos, mai ales datorita faptului ca asteptarile story optimiste reusesc sa te indrume spre rezultate pozitive.Nu scapa marile ocazii ce pot trece in viteza pe langa thorn, mai ales cele legate de cunoasterea unui barbat influent, calatorii sau afaceri.Spiritul tau competitiv este la inaltime, dar nu cut a-i afecta negativ pe cei din jur.

Daca mai era nevoie, din 22 noiembrie, prezenta Soarelui in Sagetator si a patra casa a Fecioarei iti indreapta energiile cu prioritate catre casa.Nu prea mai esti tentat sa socializezi, ci ai vrea mai curand sa te relaxezi si sa-ti reincarci bateriile in mediul recognizable de acasa.Unii Sagetatori par a fi cuprinsi, totusi, de dorinta de a-si reevalua locuinta si viata de familie din perspectiva schimbarilor intervenite in ultima vreme in viata lor, prilej cu dedication nu au de ce sa simta foarte satisfacuti.

Din 24 noiembrie, intrarea lui Mercur in aspect retrograd in Sagetator iti poate sugera sa faci un pas inapoi din lumea agitata ce te inconjoara, astfel incat sa te asiguri ca pasesti cu adevarat pe calea spre obiectivele story ambitioase.Nu ezita sa iti pui intrebari fundamentale pentru a iti discerne comportamentul si a rezolva conflictele interioare ce sunt pe cale sa se iste.Oricat de putin ai constientiza din felul cum te pliezi credintelor story, acest lucru are potentialul de a-ti aduce considerabile avantaje in viitor.

Eclipsa lunara si Luna plina din Sagetator si a patra casa a Fecioarei te indeamna sa rezolvi, odata cu 25 noiembrie, toate dificultatile din imediata ta apropiere, fie ca este vorba despre probleme legate de locuinta, rezolvarea unor drame familiale sau reimpacarea cu fiinta iubita.Viata personala te solicita la cap si este necesar sa gasesti un echilibru intre serviciu si dezideratele eului tau intim.

Incepand cu 26 noiembrie, tranzitul lui Venus in Capricorn este in masura sa iti dezlege resursele creatoare, sa iti puna la incercare sensibilitatea fata de frumosul din preajma ta si sa te mobilizez in a-ti exprima cu putere unicitatea.Cu atat mai mult, iti doresti sa fii apreciat si luat in seama de ceilalti, dar si de a da o mana de ajutor celor aflati intr-un impas.

HOROSCOPUL DRAGOSTEI FECIOAREI IN NOIEMBRIE 2011


Daca aproape toata luna ai fost preocupat de camin si familie, din 26 noiembrie, calatoria lui Venus in a cincea casa a Fecioarei (casa dragostei si creativitatii) iti da o dispozitie mult mai jucausa, in special in viata amoroasa.Puterea ta de atractie castiga in intensitate si pari a te complace in a crea mici drame in existenta persoanei careia ii esti drag.Daca esti inca singur, nu trebuie sa te straduiesti prea mult in a-ti atrage un partener de cuplu.De altfel, orice poveste de dragoste intiata in aceasta perioada cut a fi condimentata de fericire si un usor dramatism.

HOROSCOPUL CARIEREI SI BANILOR FECIOAREI IN NOIEMBRIE 2011


Parcursul express al lui Neptun in a sasea casa a Fecioarei (casa muncii si sanatatii) te invaluie intr-un abur de deruta si confuzie fata de cariera, incepand cu 9 noiembrie.Nu este exclusa o reorientare profesionala catre un serviciu din domeniul expansive sau caritabil.

Desi eclipsa de Luna de pe 25 noiembrie din a patra ta casa te focalizeaza spre lumea relatiilor cu oamenii dragi tie, se prefigureaza incheierea ori fructificarea unui proiect profesional laborios sau de durata.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2011 - Toate zodiile

Copyright (c) diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2012 Anul Dragonului de apa

Horoscop fecioara 2012


Horoscop Fecioara septembrie 2011 http://www.diane.ro/rss.xml
http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated